Dé beste elektrische auto bestaat niet. Iedereen heeft andere wensen en op basis daarvan kan er voor iedereen een ander model als beste uit de bus komen. Er zijn wel een hoop criteria waarop we de elektrische auto’s onderling kunnen vergelijken, zoals de beste actieradius, de snelste laadmogelijkheden of de laagste prijs.

Ruimte, comfort, design natuurlijk de prijs: het zijn allemaal factoren die bij een elektrische auto net zo belangrijk zijn als bij een benzineauto. Wat dat betreft is de zoektocht naar een elektrische auto niet heel anders dan de zoektocht naar een auto met een verbrandingsmotor. 

Onze top 10 met subsidie

Een stoere elektrische auto met een goede prijs-kwaliteit-verhouding

De Mokka-e is een volledig nieuw ontwerp voor Opel en als crossover is hij echt een schot in de roos. 

De Volkswagen ID.3 is het eerste model van de geheel nieuwe generatie

De nieuwe elektrische Citroën ë-C4 biedt u het comfort van geruisloos en soepel rijden, zonder CO2-uitstoot. 

De nieuwe Peugeot e-2008 SUV dankt zijn krachtige uiterlijk aan vloeiende en indrukwekkende lijnen.

 

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Een elektrische auto heeft namelijk meerdere voordelen, zo is het goed voor het milieu en betaal je een stuk minder aan ‘brandstofkosten’ vergeleken met een benzine- of een dieselauto. Je kunt als particulier in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) wanneer je een volledige elektrische personenauto koopt of leaset.